Riješite se zatvora, nadutosti alergija i candide – otkrijte hidrokolon!

Što je hidrokolon?

Hidrokolon ili moderna metoda klistiranja je prirodna terapija za riješavanje zatvora, tvrde stolice i nadutosti.  Jednostavno i posve bezbolno ispire se debelo crijevo s vodom ili specijalnom otopinom, a u trenutku kada stariji i okorjeli sadržaj postane dovoljno hidratiziran, moguće je tijekom samo jednog ispiranja izbaciti količinu do 20-ak redovnih stolica.

Za vrijeme tretmana osoba leži na leđima, može čitati knjigu ili raditi vježbe disanja što doprinosi opuštanju samih crijeva i pospješuje učinak čišćenja. Tretman traje oko 45 min., a nakon čišćenja osoba može nastaviti sa svim dnevnim aktivnostima.

Dogovorite svoj termin danas: 01 888 7269 ili na info@centar-origo.hr 
Prednosti hidrokolon terapije

a)  Vraćanje funkcionalnosti crijeva i uspostavljanje ritma pražnjenja

Tijekom čišćenja uspostavlja se uravnotežena crijevna mikroflora i rad debelog crijeva, tako da laskativi i ostali lijekovi protiv zatvora nisu više potrebni.

Kako sve prepoznati lošu funkcionalnost debelog crijeva? Saznajte više ovdje.

b) Regeneracija organizma i čišćenje

Kako se hidrokolon terapijom ne postiže samo čišćenje debelog crijeva, koristi se osjećaju i u vidu poboljšanja stanja kože koja postaje čistija i zdravog izgleda, nestaju glavobolje i alegrije, cjelokupan organizam je u boljoj formi jer se efikasnije prazni, krvni protok postaje bolji, smanjuje se razina triglicerida i kolesterola, otpornost organizma se povećava, regulira se tjelesna težina, smanjuje se potreba za hranom (emocionalno jedenje), pomaže u tretiranju celulitnih naslaga, smanjuje se kiselost organizma, ubrzava se metabolizam te brojni drugi pozitivni učinci koji nastupaju nakon čišćenja crijeva.

Osobe najčešće opisuju osjećaj opće čistoće, svakodnevnu redovnu stolicu, potpuno smirivanje hemoroida, prestanak nadimanja i drastično smanjenje količine plinova, postepeni gubitak viška kilograma, poboljšanje funkcija svih organa na svim razinama, osjećaj lakoće, mentalnu bistrinu i povećanu vitalnost. Čišćenjem crijeva povećava se razina energije, pridonosi pozitivnom i stabilnom raspoloženju, utječe se na smanjenje obima struka te se regulira aktivnost imunološkog sustava. Cjelovitim čišćenjem debelog crijeva uz kombinaciju s drugim tehnikama izvanredne rezultati postižu se kod smanjenja celulita i mršavljenja.

Dogovorite svoj termin danas: 01 888 7269 ili na info@centar-origo.hr 

Naše iskustvo

Naši certificirani terapeuti posjeduju osmogodišnje iskustvo u provođenju hidrokolon terapije te redovito pohađaju stručne edukacije i usavršavanja čime osiguravamo vođenje kroz proces čišćenja na siguran i učinkovit način.

Higijena

Veliku pažnju pridajemo čistoći i higijeni te upotrebi jednokratnog sterilnog potrošnog materijala od provjerenih dobavljača. Svi dijelovi sistema koji dolaze u kontakt s osobom sterilni su i za jednokratnu upotrebu, dok je uređaj potpuno zatvoren sustav koji prolazi kroz fazu samodezinfekcije nakon svakog provedenog tretmana zbog čega ne postoji mogućnost zaraze niti postoji bojazan od neugodnih mirisa. Prostorije za provođenje terapija kao i pripadajući toaleti, također prolaze kroz dezinfekciju nakon svakog korištenja s čime održavamo nivo čistoće i higijene na najvišoj razini.

Privatnost

Prostor za hidrokolon terapiju sa zasebnim toaletom, smješteni su u stražnjem dijelu centra kako bi se osigurala maksimalna udobnost i privatnost za vrijeme provođenja tretmana i vašeg boravka. Osim toga, ugodna atmosfera uz umirujuću glazbu i miris eteričnih ulja, također pomažu pri opuštanju i doprinose ugodnijem boravku.

Tehnologija

16 čišćenje-debelog crijeva

Koristi se monitorna tehnologija sa zatvorenim sistemom dovođenja vode u debelo crijevo i odvođenja otpada direktno u odvod, čime je postignuta maksimalna higijena, nema mogućnosti zagađenja ni neugodnih mirisa.

Nakon tretmana osobe najčešće opisuju osjećaj opće čistoće, svakodnevnu redovnu stolicu, potpuno smirenje hemoroida, prestanak nadimanja i drastično smanjenje količine plinova, gubitak kilograma, poboljšanje funkcija svih organa, osjećaj lakoće, mentalnu bistrinu i povećanje energije.

Tijekom čišćenja uspostavlja se uravnotežena crijevna mikroflora i rad debelog crijeva, eliminiraju se toksične nakupine iz organizma i okorjele naslage i sluzi sa zidova debelog crijeva te se omogućava bolja apsorpcija, asimilacija i eliminacija što utječe na povećanu vitalnost, više energije tijekom dana te ukupno bolje zdravlje.

Saznajte više o dobobitima hidrokolon terapije i ciljevima čišćenja.

Zašto Hidrokolon?

Još davne 1908. ruski biolog i nobelovac u medicini I. Mečnikov, dokazao je da je stanično propadanje i prijevremeno starenje organizma posljedica patološke fagocitoze živčanih i drugih oslabljenih stanica i da nastaje kao posljedica intoksikacije u debelom crijevu.

Dok crijevna mikroflora igra važnu zaštitnu ulogu u našem imunitetnom sustavu, učinkovitost organa za čišćenje ozbiljno slabi pod pritiscima suvremenog načina života, zbog čega je i sve više dokaza da brojne bolesti i stanja, naizgled ne povezane s crijevima, proizlaze iz disfunkcije crijeva ili su pod njihovim snažnim utjecajem.

Svaki dio debelog crijeva utječe i snosi određenu odgovornost za pravilno funkcioniranje ostalih organa u tijelu, stoga bi se moglo reći da su crijeva organizmu isto što i korijenje stablu. I dok je u svim granama medicine neosporna činjenica da je crijevna flora jedan od nosećih stupova zdravlja,  užurban tempo života neprestano narušava njegovu ravnotežu.

Saznajte više o debelom crijevu i koliku moć ima na vaše zdravlje, emocije i misli – nevjerojatna moć drugog mozga.

Čišćenje debelog crijeva je mnogima pomoglo ukloniti tegobe i unaprijediti zdravlje i izgled – pročitajte iskustva osoba koje su prošle kroz hidrokolon terapiju.


Potražite savjet i p
ošaljite nam upit na info@centar-origo.hr
ili nas nazovite na 01 888 7269 / 091 444 7269

 

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.