Podrška kod izazova brzog života za svaki dan

stres-antistresOd iznimne važnosti je da čovjek spozna da vrijeme u kojem živi traži od njega prilagodbu na više područja, a što često zna dovesti do sagorijevanja, slabog imuniteta, nezadovoljstva, loše probave, umora pa i astme.  Da bi se čovjek prilagodio tom izazovu potrebno je otpustiti stara uvjerenja poput kako tijelo sve može samo, unatoč činjenici da smo okruženi i do 70% višoj toksičnosti nego što je bilo prije 30-tak godina.

Prisjetite se nekoliko osoba iz vaše blizine i kako na njih i njihovo zdravlje utječe sve zahtjevnija svakodnevica? – Ne mora biti tako, zdrave navike i preventivne mjere mogu omogućiti tijelu da se lakše nose sa svim vrstama izazova s kojima se susrećemo.

Dokazano je da ključ očuvanja zdravlja leži u;

 

ravnoteža-zdravljeOdržavanju unutarnje higijene koju organizam postiže pomoću sustava za čišćenje – jetra, debelo crijevo, pluća, koža, bubrezi, limfa.  Nije ništa neobično da funkcije za samočišćenje kao i ostale tjelesne funkcije, mogu uslijed nezdravih navika oslabiti, a prvi sustav na udaru je mehanizam samočišćenja i samoodržanja unutarnje higijene organizma. Tada pomaže detoksikacija kao prirodna korektivna mjera koja na prirodan način pomaže izbaciti nečistoće i vratiti sustavu prirodnu ravnotežu.

Održavanju imunološkog sustava koji je prva crta obrane organizma / vojska koja nas štiti i danju i noću i velikim dijelom pridonosi održavanju ravnoteže unutar sustava.

Imamo li fokus na tome da osiguramo podršku ta dva sustava, oni će podržavati ostale sustave čime će svi moći funkcionirati bez nepotrebnog toksičnog opterećenja i dugoročno spriječiti prijevremeno starenje kao i bolesti koje se pojavljuju sve ranije u životu prosječnog modernog čovjeka. U ovom jurećem dobu, a pogotovo u njegovim izazovnijim danima, potrebna nam je podrška organizmu kroz sustav čišćenja i jačanje imuniteta.

 

Imunoalfa – prirodna formula na bazi kozjeg i kobiljeg mlijeka s dodatkom 5 ljekovitih biljaka

 

Jedini imunitetni proizvod na svijetu koji svojom specifičnom formulom balansira organizam, a da sadrži čisto punomasno kozje i kobilje mlijeko je –  IMUNOALFA.

6 IMUNOALFA tableta  = 1 velika čaša kozjeg/kobiljeg mlijeka

 

Imunoalfa5.jpg

Imunoalfa zbog svojih sastojaka snažno čisti organizam od toksina. Nježno čisti jetru čime pomaže njenom obnavljanju. Prve vidljive promjene pri korištenju Imunoalfe vidljive su na koži  i kosi.  Kozje i kobilje mlijeko vrlo su slični majčinom mlijeku, što ga čini lako probavljivim i asimiliranim u ljudskom tijelu.

Ne  postoji način kako se može kemijski napraviti kozje, kobilje mlijeko i na takav način samljeti biljke. Biljke su sušene i samljevene. Nisu ekstrakt. Nema surogata za prirodni sastav Imunoalfe – zbog toga je jedinstvena i nagrađivana.


Pozitivni učinci koji nastaju spojem sastojka Imunoalfe pozitivno utječu na
;

  • smanjenje upalnih procesa u tijelu
  • podržava snage za čišćenje
  • jačanje imunološkog sustava
  • jačanje kostiju i otklanjanje bolova u zglobovima
  • prirodno smanjenje “lošeg” kolesterola i povećavanju “dobrog” kolesterola
  • na kvalitetu krvne slike i spuštanje triglicerida
  • poboljšavanje osjetljivosti na inzulin i metabolizam glukoze
  • podržavanje rasta korisnih bakterija koje su presudne za zdrav probavni sustav
  • poboljšavaju izgled kože, kose i noktiju
  • poboljšavaju rad srca

S obzirom na visoku razinu kalcija, željeza, minerala, kalija, fosfora i magnezija za bolju izgradnju kostiju, IMUNOALFA je dodatak liječenju bolesti kao što su alergije, bronhitis, atopijski dermatitis, alergijska astma, rinitis i druge narušene ravnoteže.

Kad se organizam “napuni” Imunoalfom, osjeća se više energije nego inače, bazni osjećaj sigurnosti i snage je ojačan što automatski pogoduje i većem unutarnjem miru i osjećaju sigurnosti.

 

 

 

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.