Kada pobijedite sebe, svijet dolazi sam!

Tečaj meditacije 

Za svakog od nas postoji put. No, kako bismo ga jasno osjetili i čuli, potrebno je utihnuti, a za to je potrebna meditativna praksa.  

Misli koje se vrte u našim umovima potiču da živimo u dalekoj prošlosti i/ili zamišljenoj budućnosti. Čini se da najmanje vremena provedemo u sadašnjosti.

Nered u mislima rezultira da teško pronalazimo fokus, da nismo produktivni i gubimo osjećaj uspješnosti. Koliko se stvarno osjećate zadovoljno, mirno i odlično u vlastitoj koži? 

Kao i pri mnogim izazovima u životu, pronalazak rješenja ovog stanja u početku može biti zahtjevniji, međutim vodstvo sa školovanom trenericom može biti velika prednost i odličan start. 

Niste li još otkrili svoju poslovnu ili osobnu viziju, meditacija je jedini put. Kada um utihne, intuicija, ideje dolaze same. 

Počinje novi ciklus tečaja od 5 dolazaka meditacije, počinjemo 20. 09., u 19:30 sati. Svaki četvrtak ćemo zajedno  prolaziti kroz ciklus meditacija za istinskim potrebama tijela, uma i duha.

Što se događa s tijelom za vrijeme meditacije?

Tijekom meditacije tijelo se prepušta dubokom pomlađivanju i regeneraciji, oslobađa se nakupljenog stresa, i osigurava se svim nivoima istovremeno prijeko potrebna hrana, nova razina energije, regulira se krvni tlak te hormonski, imunološki i živčani sustav što donosi predah od svakodnevice i omogućuje pogled na život iz druge perspektive.  Time se stvara pristup starim znanjima u nama, za lakše, sigurnije i mirnije nošenje sa zahtjevnim životnim ulogama i donošenjem boljih odluka.

Pridružite nam se!  🙂

Broj polaznika po ciklusu MW Meditacije je ograničen na deset osoba, a prijaviti se možete putem telefona ili e-maila.

O voditeljici:
Jelena Radošević je certificirana učiteljica joge te dugogodišnja praktikantica mindfulness meditacije s kojom se formalno upoznala prvenstveno kroz učenja svog učitelja Mislava Brečića te Srđana Roje i voditelja meditacijskog povlačenja u organizaciji Budističkog sveučilišta u Chiang Maiu na Tajlandu.

meditacija

Kontakt: 

Franje Dursta 16, Zagreb  (uz Vinogradsku ulicu)
+385 1 888 7269     +385 91 444 7269     +385 92 135 3468       

info@centar-origo.hr       www.centar-origo.hr

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.