Vaša iskustva

U nastavku pročitajte iskustva osoba koje su prošle kroz proces detoksikacije.
Vjerujemo da će vam dati dodatnu predodžbu o tome što možemo učiniti za Vas.

Zahvaljujemo se svima koji su podijelili svoja iskustva sa nama i svima koji su dali svoj pristanak za objavu svojih iskustava.

S Daliborom kroz detoksikaciju

Obično se sjetimo nekog čišćenja kada se jako „onečistimo“. Ja sam htio biti malo „pametniji“ pa doći u Origo kao potpuno zdrav i prihvatiti proces čišćenja u prevenciji – da se ne bih „onečistio“. No, odmah nakon prvog tretmana hidrokolonom bilo mi jasno da nisam baš tako čist kao što sam mislio.

Također se uspostavilo i da imam prekomjeran rast kandide, gljivice koja kada se previše razmnoži nije baš „prijateljski raspoložena“. Kako se kandida hrani šećerom, sve je bilo jasno, morao sam se razotkriti pred iskusnim terapeuticama i uređajem te priznati – Da, griješan sam, jeo sam puno slatkog i mislio sam da to nitko neće otkriti. No, naš probavni trakt zna sve tajne koje vrlo brzo razotkrije hidrokolon terapija.

Uistinu preporučam ovu metodu svima s najvišim pohvalama, ljubaznom osoblju koje to radi i više nego profesionalno. Terapeutice nam objašnjavaju svaki detalj procesa tako da nas uvode u priču nedopuštajući strahu ili nelagodi da nas odvrate od ovog hvalevrijednog tretmana. Osobno sam iskusio i Raindrop tretman koji me je opuštao u najstresnijim situacijama i vidno smanjio alergiju. Kroz 3 mjeseca trajno sam skinuo 19 kilograma. Pratio sam upute terapeutica, u početku mi nije bilo lako na što sam bio i upozoren. Moj organizam se čistio, bio sam nervozan, no već nakon 15-tak dana sve je krenulo na bolje. Prošao sam program holističke detoksikacije, kombinirao sam tretmane i rezultati su postajali sve očitiji.

Sada se osjećam odlično, lepršavo, dobio sam neku novu energiju i poglede, čak mi je i poslovno sve krenulo na bolje. Shvatio sam da sve veže jedno drugo i da kada sam ja čist, spokojan i zdrav sve se posloži. Žao mi je što nisam cijeli život tako živio, toliko mi je lijepo.

Uistinu mi je drago da sam otkrio Origo i jako sam zahvalan osoblju na srdačnoj brizi i toplo ga preporučujem svima.

— Dalibor Marić, dir. vegetarijanskog restorana Vegehop